انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است ۵ نقطه در خوزستان مورد تهاجم پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت ۴ نقطه در امیدیه و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفت

 سخنگوی قوه قضائیه حمله تروریستی به دادگستری زاهدان را تشریح کرد

 سخنگوی قوه قضائیه حمله تروریستی به دادگستری زاهدان را تشریح کرد اصغر جهانگیر در ادامه نشست خبری امروز خود درباره حمله تروریستی به دادگستری زاهدان گفت: این حادثه در چهارم مرداد سال جاری توسط اعضای گروهک تروریستی جیش‌الظلم با یک خودروی سواری پژو 405 با پلاک سرقتی در ساعت 5 صبح آن روز اتفاق افتاد که از حوزه چشمه‌زیارت وارد شهر زاهدان شده بودند. در ساعت 8:49 دقیقه جلوی درب ورودی دادگستری توقف کردند. تعداد چهار نفر از آن‌ها از خودرو پیاده شدند و با تجهیزات کامل و به صورت مسلح تلاش کردند با اقدامات تروریستی وارد دادگستری بشوند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 09
کد خبر: ۲۸۵۹۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  اصغر جهانگیر گفت: در بدو ورود، دو نفر از سربازان غیور یگان حفاظت و افسر نگهبان را به شهادت رساندند. یکی از تروریست‌ها تلاش کرد با بستن یک فتیله انفجاری به دور ستون‌های ساختمان، آن را منفجر کند که با تیراندازی یگان حفاظت ناکام ماند. فرد دیگر تلاش کرد به اتاق‌های بالایی نفوذ پیدا کند و با دیدن یکی از همکاران ما، به سمت او شلیک کرد و این همکار را مجروح کرد. یکی دیگر از خانم‌هایی که در مسیر بودند نیز به شهادت رسیدند.

جهانگیر گفت: با مقاومت یگان حفاظت دادگستری، یکی از مهاجمین در همان محل معدوم شد و یک نفر دیگر مجروح شد. سه نفر باقی‌مانده که در حال تیراندازی بودند، با یک خودرو از محل متواری شدند. حدود نیم ساعت بعد، تیم تروریستی برای ایجاد تلفات بیشتر به صحنه بازگشت و با مأموران درگیر شد. در این درگیری، یک نوزاد هفت‌ماهه اهل تسنن در آغوش مادرش به شهادت رسید و تعدادی از شهروندان مجروح شدند. دو تروریست دیگر در همان محل به هلاکت رسیدند.

سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد: از تروریست‌ها مقادیر زیادی ادوات کشف شد، از جمله 14 عدد نارنجک دستی، ماسک ضد گاز، جلیقه انتحاری، بمب جذبی، گلوله‌های 40 میلیمتری، خشاب، 15 متر فتیله انفجاری، اسلحه کلاش و 983 عدد فشنگ کلاش. چهار روز بعد از حادثه، خودروی رهاشده مهاجمین در حوالی میرجاوه شناسایی شد که در آن دو عدد بمب به وزن 6.5 کیلوگرم کشف شد. تروریست‌ها قصد داشتند روز حادثه، با استقرار بر پشت‌بام دادگستری، اشراف لازم به محوطه پیدا کنند که با پیگیری نیروهای حفاظتی ناکام ماندند.

وی گفت: آنچه مسلم است اینکه این ترورهای کور هرگز نتوانسته و نخواهد توانست عزم دستگاه قضایی برای مقابله با اشرار را سست کند. مردم مطمئن باشند که تمامی قضات و جامعه قضایی ما در برخورد با این پرونده‌ها و اعمال مجازات سنگین هیچ کوتاهی نخواهند کرد؛ بلکه این شهادت‌ها، عزم آن‌ها را برای مقابله با تروریست‌هایی که در حقیقت تفاله‌های رژیم‌های صهیونیستی و آمریکایی هستند، دوچندان خواهد کرد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار